Friday, February 19, 2016

The land of the penguins - Yankee Harbor (Ziua 5)Prima jumatate a zilei a cincea a fost dedicata plimbarii cu caiacul in jurul insulei Half Moon. Din pacate se pare ca am ratacit o (mare) parte din fotografii deci in separanta ca le regasim trecem la povestit a doua parte a zilei.

Debarcarea de dupa pranz a fost pe o insula numita Greenwich, intr-un mic golf care aproape ca parea construit de om. Era o limba lunga de nisip/pietris care iesea din mare si crea o bariera naturala formand micul golf in care ne-am apucat noi sa ne dezamortim picioarele.

Nu eram nicidecum primii si pe plaja se gaseau destul de multe ramasite din epoca vanatorilor americni de foci care au ajuns pe aici inca de pe la 1820. Dar in debarcarea de astazi vedete nu au fost nici bucatile de istorie de pe mal si nici macar destul de marea colonie de pinguini (peste 4000 de perechi). Ci patru foci (elephant si crabeater) care ne-au pozat cu foarte mare rabdare si bunavointa. Cred ca cel putin una dintre ele are un viitor ca fotomodel :)

In golf
A doua grupa a zilei se pregateste de iesit cu caiacul
Incet incet in directia buna
Iar au dat navala turistii :)
Ramasite din epoca vanatorilor de foci
Sa fie iceberg sau testoasa?
Rudele mai putin fotogenice
Primele foci la orizont
La ce te gandesti bre?
Dreaming :)Turisti plictisitori

Follow the leader leader leader...

La o parte din fata mea. Am zis.

Primii pui din Yankee Harboor

Fotografii permise doar din partea asta. E mai fotogenica.


No comments:

Post a Comment