Saturday, January 28, 2017

Cum sa nu te plictisesti - Trei continente intr-o luna

Am inceput anul pe picior de plecare se pare.

Nu prea stau locului. 

Si cred ca in curand o sa trebuiasca sa pun gps-ul ca sa gasesc casa.

Dar nu ma vait. Cel putin nu inca. :)

Deci prima zi din an ne-a prins in Kho Phi Phi. La mare. La soare. In insula unde ne-am simtit mult prea batrani ca sa ne integram. Si mult prea fara tatuaje ca sa ne integram.

Maya Bay
Apoi ne-am urnit catre un Bangkok de care v-am povestit si care mi-a placut foarte foarte mult.

Bangkok
Si de acolo ne-am urnit mai departe in Vietnam unde am facut traseul clasic: Hanoi - Halong Bay - Hue - Hoi An - HCMC. Si cu asta am incheiat sederea in Asia.

Evident Halong Bay
Am venit nitel pe acasa. Am stat 4 zile si apoi am plecat in Elvetia la schiat. Nu mai fusesem de doi ani de cand am picat ca musca si mi-am rupt ligamentele si m-am ales cu o operatie la genunchi asa ca am avut ceva emotii nu gluma. Dar Elvetia, ca intotdeauna, a fost blanda cu mine si mi-a oferit experienta pozitiva de care aveam nevoie ca sa imi recapat increderea in schiuri. Saru' mana Elvetia. Si dragul meu franc elvetian, te rog eu sa te devalorizezi ca nu mai merge asa. Sa castigi in euro in ziua de azi inseamna sa fii un tursit sarac.

Adelboden

Mai am stat 5 zile pe acasa si iaca acum va scriu din aeroportul Heathrow in drum spre San Francisco. Anul trecut, la controlul pasapoartelor in San Francisco, Barack Obama intampina pe toate lumea zambind pe zeci de monitoare cu mesajul ca toti ce vin cu bune intentii sunt primiti cu bratele deschise. Ma intreb oare cu ce ma va intampina Mister Trump acum? Sa ascund viza de Iran sau jumatate de pasaport acoperit cu vize de China? Din pacate aia de Rusia e de acum trei pasapoarte deci nu pot sa le-o flutur pe la nas poate poate face bine...

San Francisco
Nu e prima data cand am o astfel de luna. Anul trecut am fost in San Francisco apoi o saptamana acasa si apoi am plecat in China. Atunci a fost momentul in care stewardezele si pilotii mi-au cucerit respectul pe vesnicie. Deci daca vreti sa dati de mine in urmatoarele saptamani si nu sunt de gasit, nu va faceti griji. Dorm...

No comments:

Post a Comment