Friday, March 9, 2018

Baker Beach - Sa vedem Golden Gate Bridge si dinspre Pacific

Va spuneam zilele trecute ca activitatea mea preferata din San Francisco este sa fac o plimbare intre Pier 39 si Golden Gate Bridge. Si daca tot v-am saturat cu poze cu podul facute dinspre Golf, m-am gandit sa compensez aratand si cum arata vazut dinspre Pacific. Evident tot din timpul unei plimbari. Dar de data asta de la Golden Gate Bridge pana la Baker Beach si inapoi. 


In total sunt in jur de 4 km daca mergi oarecum pe de-a dreptul insa poti sa tot lungesti traseul daca vrei sa mai vizitezi si altceva din zona Presidio.

Eu am ales sa merg dinspre Pod spre Baker Beach pe partea de sus a coastei iar la intoarcere pe partea de jos. Daca alegi traseul de jos vei vedea si bateriile de artilerie si alte fortificatii ramase din timpul Razboaielor mondiale.

Presidio este o zona foarte draguta pentru alergat/mers pe jos asa ca daca aveti ceva timp liber eu va sfatuiesc sa intrati la Centrul de Informare de la Golden Gate Bridge si sa luati o harta cu potecile din parc. Si programul autobuzelor care fac gratis ture intre diverse puncte din parc. In cazul in care v-ati saturat de mers pe jos.

Punct de plecare: Golden Gate Bridge.


Fata in fata cu Pacificul:


Poteca este extrem de usor de urmat. Doar esti in SUA. Inca putin si iti dau pe cineva sa te duca de mana:Artilerie:

De-a v-ati ascunselea:
Baker Beach:


Si vederea de pe cararea de jos:


No comments:

Post a Comment