Wednesday, October 15, 2014

Greu cu planuitul

Nu este nici o surpriza pentru nimeni ca imi place la nebunie sa planuiesc diverse calatorii prin locuri la care vizez si daca am noroc si in care merg.
Uneori este extrem de usor sa pun cap la cap un itinerariu si in cateva zile am deja totul foarte clar in minte (asa a fost pentru Iordania).
Alteori insa destinatia este atat de mare, variata si bogata in posibilitati incat imi prind urechile in locatii, idei, vise etc etc etc. Asa a fost cu China si mai rau este acum cu India.
Tot timpul prioritatea mea pentru India a fost Kashmir si Ladakh. Stiam exact ce vreau sa fac si mi-ar fi luat probabil maxim o zi planuirea itinerariului. Insa cum mergem in decembrie, cele doua provincii aflate in creierii muntilor (si nu orice munti ci Himalaya) sunt mai putin prietenoase deci raman pentru o alta tura prin India si a trebuit sa ma orientez catre altceva. Ceea ce in sine nu e o problema pentru ca India nu duce lipsa de locuri tentante. Insa problema vine de la faptul ca nu prea reusesc sa restrang ceea ce vreau sa vizitez la ceva ce poate intra in 21 de zile cat avem noi la dispozitie.
Probabil vor fi provinciile Kerala si Rajasthan. Dar cu cat citesc mai mult cu atat imi vine mai greu sa ma decid si lista cu destinatii creste in loc sa scada.
As pune mai putine zile in Kerala ca sa avem suficient pt: Agra, Jaipur, Udaipur, Jodhpur si Jaisasalmer insa tare imi e ca mai mult ne va placea sa umblam hai hui printre plantatiile de ceai decat prin orase. Deci as pune mai multe zile in Kerala dar nu stiu ce sa scot din Rajathan.
Si uite asa am ajuns deja pe la a saptea foaie A4 cu zilele insirate de la 14 decembrie la 4 ianuarie si posibile itinerarii si nimic nu ma convinge.
Ufa...greu cu planuitul asta uneori....

No comments:

Post a Comment